02- Joan A. Sunyer Monserrat

joanc1

Nascut el gener de l’any 1962 a Santanyí (Mallorca). Després de cursar estudis primaris a Santanyí i d’auxiliar tècnic de mecànica a l’IES Felanitx (1976-1978) vaig començar a treballar el mateix 1978 al taller familiar de reparació de motors i maquinària auxiliar d’embarcacións de pesca.

Des del 1996 fins al 1999 vaig cursar estudis de disseny de mobiliari a l’Escola Superior de Disseny de Palma de Mallorca.

L’any 2000 remodelàrem el taller i des d’aleshores, ens dediquem a l’artesania i al disseny i producció d’objectes exclusius.

Tot i que molts del nostres treballs són encàrrecs particulars, també realitzem petites sèries numerades d’objectes per a regals commemoratius i d’empreses entre d’altres coses.

Els materials que més emprem son el ferro, la pedra de Santanyí i el vidre, si bé n’usam d’altres com metalls diversos, polímers, fusta, cera i tèxtils.

Després de fer un curs monogràfic a la Fundació Centre del Vidre de Barcelona” i d’alguns anys d’investigació i perfeccionament, fa un temps que juntament amb na Marina Ramos, ens ens dedicam també a la fusió i termoformat del vidre. En aquest cas, feim servir el nom  jim (Joan i Marina) com a identificatiu.

La joventut i les idees fresques de na Marina, unides als anys d’experiència de taller de’n Joan, s’han traduït en una acollida excel·lent dels nostres treballs en vidre. Tant és així que per mor de la demanda que tenim, ens hem proposat obrir en els propers mesos una exposició permanent al propi taller.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: